Pohádka

Pohádka

Anotace: -

Bylo, nebylo, na konci světa
Žila princezna, ale pocházela z ghetta
Vlas černý jak uhel, oči studánky zkalené
a v jejím srdci byly jizvy vpálené.

Ptáte se na jméno?
Ta žádné nemá
Utichni scéno
Vždyť je přec němá!

Je vládkyní svého vlastního světa
Zlým osudem do samoty zakleta
Nedobytnou pevnost obývá
A princů vně stále ubývá.
Autor FANGirl, 22.12.2011
Přečteno 256x
Tipy 2
Poslední tipující: Charibeja
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí