svíčková

svíčková

Za oknem vše jen ne vánice

ztišíme hádky, na krky věnce

jsme koňmi, co pískají tence

houkají a tak vyhnou se panice

 

Už v šest je svět ementálem

do kterého svítíš baterkou

já držím tě a vedu tmou

všude ‘radost’ je snad, málem

 

Jen stromy to vidí jinak

když tnem jim více do nohou

pod jasnou, těžkou oblohou

v blatech šustí song liják

 

Venku je zeleno od rána do noci

je pusto po létě i po sněhu

zvířata spolehnou na něhu

lidé tikají, je den před Vánoci.
Autor Mladý pán P., 22.12.2011
Přečteno 245x
Tipy 2
Poslední tipující: J sh' T r' k
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí