Usměj se Marie

Usměj se Marie

Usměj se Marie
vždyť to krásné je
led co ve sklenici roztaje
chci tvůj úsměv krást
chystáš ale past
nepodléhám náhodám
to si potom zazpívám

Usměj se Marie
královno noci a dne
usměj se Marie
oheň co zaplane
usměj se ,usměj se
prázdný stíne
usměj se Marie

Usměj se Marie
to je co ,a něco čaruje
z naděje a pak se vzdaluje
jen úsměv varuje
nestačí litovat
a pak jen poznávat
do ticha zavolat
a ještě zazpívat...
Autor Radek.oslov.Šafárik, 22.12.2011
Přečteno 222x
Tipy 2
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Radek.oslov.Šafárik
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí