Bez Titulku

Bez Titulku

Anotace: -

  Svátky klidu a míru? 

Ač mnozí nevěří

po štědré večeři

alespoň někteří

změní polohu

 

Vstanou od stolu

s číší alkoholu

a trochou ledu

notují koledu

 

Náš stromeček

ve vánočním trapu

jako by spadl

až z mrakodrapu

 

Ozáří byt celý

vznítí duše naše

že potom rázem

když se nakloní

padne na zem

Neshoří jen záclony

 

Teplo domova?

Někdy i byt znova

hoří již docela

jako plná stodola

 

Dříve nadšení

upřímná  radost

vše vzalo za dost

kraluje teď zlost

 

Teď vše v  breče

i takové vánoce

povedou se  přece

 

Nás se to zdaleka

ani zblízka netýká

protože nás chrání

protipožární technika
Autor RU 82, 23.12.2011
Přečteno 213x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí