vánoční přání

vánoční přání

Anotace: -

I když budeš bez kapra
a neseženeš stromek.
Nenapečeš cukroví
a nevysmýčíš domek.

Tak do srdce lásku pusť
a do duše klid.
Smyslem Vánoc nejsou dárky,
ale s nejbližšími být.

Vzpomínku tichou,
věnuj i zesnulým,
Šťastné a Veselé,
přát si všem dovolím.
Autor paneach, 23.12.2011
Přečteno 254x
Tipy 5
Poslední tipující: tato22, Anjesis
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Přenádherná vánoční:)

12.11.2012 20:47:42 | Lilien

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí