vánočí čas

vánočí čas

vánoční čas

přišel mezi nás

 

přinesl nám lásku, snění

bez nichž  život krásný není

 

přinesl nám naději

že bude líp a  snadněji

když

lide k sobě budou blíž a blíž

a odhodí svojí pozemskou  tíž

když
v sobě najdou cit a něhu

která dovede je k druhým břehům

 

kde láska , dobro přebývá

a zlo tam místo nemívá

 

a to bude vánoční dárek  největší

který všechny potěší

 

dárek ,který hledá celý svět

a každý by ho koupil hned

 

ten však nejde koupit ,vzít

ten se musí pochopit

 

a pokud zlo a špatnost

v nás navrch bude mít

nemůžeš ho nikdy mít

a můžeš o něm jenom snít

 

proto v tento krásný čas

volám

najdi v sobě  tento lásky hlas

a

pak doma tichým   hlasem

řekni těm které rád máš

že jim z lásky něco dáš

 

 

uvidí , že tento dárek

přinese  nám krásné chvíle

a

celý příští rok

bude u nás láska, radost , pohoda

což nebude už žádná náhoda

 

 
Autor jiří slunce, 23.12.2011
Přečteno 316x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí