Odcházení - R.I.P V.H.

Odcházení - R.I.P V.H.

Anotace: -

Odcházení - R.I.P V.H.

Vánoce bez sněhu, Vánoce v černé barvě,
zaprášená stará lafeta
zas světlo spatřila a při smuteční salvě
se starým městem pražským propléta.

Vánoce bez sněhu, Vánoce potemnělé,
svíčky hřejí nohy Václavovy,
tichý dav se klaní v jeho čele
a ke dveřím se blíží už rok nový.

Vánoce bez sněhu, Vánoce se slzami,
černé vlajky vlají v chladném vánku,
nebesa dnes hrají na tamtamy
mocnou píseň k věčnému spánku.

Vánoce bez sněhu, Vánoce v černé barvě,
se smrtí jen ztěží někdo smění
svůj život, při smuteční salvě
věčné bude Vaše odcházení.
Autor Flamy, 23.12.2011
Přečteno 314x
Tipy 12
Poslední tipující: mkinka, kudlankaW, Mannon, Marsinka, teď už nikdo, Morion
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Co na to říct... SuperTip je MÁLO!

30.01.2012 21:26:15 | Morion

Moc pěkně napsané....

24.12.2011 09:56:12 | Marsinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí