VÁNOCE = MAMINKA a na ni vzpomínka

VÁNOCE = MAMINKA a na ni vzpomínka

Anotace: -

Svátek

vonných větviček

voskových  slziček

kanoucích ze svíček

Rozesmátých víček

všech věků dětiček

Zas přišel Ježíšek

 

A je tu vzpomínka

Asi jakou měla moc

když tu studenou noc

změnila v teplo vánoc

Z nic vykouzlila dost

nám dětem pro radost

naše zlatá maminka

 

Kolik času bylo třeba

aby jen z chleba

vznikla ozdoba

nebo jiné hračky

věrná podoba

 

Jak ten čas letí

Nové dálnice i les

Neštěkne ani pes

po radostech dnes

tehdejších nás dětí

 
Autor RU 82, 24.12.2011
Přečteno 248x
Tipy 2
Poslední tipující: prostěholka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí