O těchto Vánocích

O těchto Vánocích

O těchto Vánocích

když přišly slzy

mohl za ně smích.

 

A když padal sníh tak

možná jen na vteřinku

přišel záchvěv

nejkrásnějších okamžiků.

 

Nemohla jsem nikdy dřív

věřit v kouzlo rolniček

když moje noci plnily

tisíce slziček.

 

Teď můžu se smát

z úsměvu jednoho paličáka,

vyběhnout jak blázen do vánice

postavit sněhuláka!

 

Z letošních Vánoc

a milého srdíčka

přišla tak na svět

vánoční básnička.

 

K umlčení amatéra, co neumí skládat

však stačí jen slovo...

neboť krásné je mlčení,

co skrývá srdce umělcovo.
Autor Philosophic Theory, 24.12.2011
Přečteno 251x
Tipy 5
Poslední tipující: PetTulak, Radhuza, Samantha Graham, Philosophic Theory
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí