Pod hladinou prázdnoty

Pod hladinou prázdnoty

Anotace: -básen na obrázek klubu snílku

Báseň na obrázky klubu snílků


Zoufalství proťala naděje,
slyší tvá slova,
srdce se jí chvěje.

Cítí díru ve svém srdci,
myšlenky na tebe,
na stín své duše přeci.

Zapomenout na anděla,
poslední šance,
jen kdyby věděla.

Pod hladinou prázdnoty,
kde cítí smutek,
uprostřed temnoty.

Může bojovat o každý okamžik,
může být básník,
ale i života dramatik.


 

Autor Labanda, 24.12.2011
Přečteno 563x
Tipy 1
Poslední tipující: Mates.21
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí