Kouzlo Vánoc

Kouzlo Vánoc

Anotace: -

Kouzlo Vánoc
zapomnělo slétnout na zem
Nepřineslo sníh
Nepokrylo ani okna mrazem

Z umělého smrčku
po těch letech opadává jehličí
Vůně lesa
V rychlíku když kolem jenom profičí

Nač kapra
Stěží si zaplave u nás ve sprše
Stromek Jen divadlo
Když u něj postrádáš kámoše

*

Zlaté prasátko
Dnes naše cesty se neprolinou
Promiň mi
Tentokrát to bylo mojí vinou
Autor Rakasteta, 24.12.2011
Přečteno 282x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí