vánoční samota

vánoční samota

štědrý den

zmizel v dál

 

jaký byl a co nás  stál ?

když

pro tu chvíli klidu pohody

útokem jsme vzali  obchody

a

věřili jsme také tomu

že tím, že druhým  dárky dáme

lásku a vděk si u nich vyškemráme

a

když pak každý z nás  u   stromečku stál

a na druhého se smál

 

cítil štěstí, pohodu

když pak zpívali jsme  koledu

 

i když to  možná málo bylo

stejně se to vyplatilo

 

cítil jsem, že nejsem sám

a že mne má někdo rád

 

proto prosím osud svůj

na dál na mne hodný buď

 

dej ať  nejsem dále sám

a mám s kým se doma smát

 
Autor jiří slunce, 24.12.2011
Přečteno 294x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí