přímý pohled

přímý pohled

Anotace: -

čas utíká a já s ním,
velkou rychlostí i když spím.
všude kolem strachu více,
težké bude probudit se!
chtěj vytvořit nový řád,
avšak neznaj protiklad.
my se zbouřit musíme,
možná to vše změníme.
nový svět stvoříme,
za předpokladů že se spojíme.
jen málo lidí,
zná příběh pravdivý,
vysvětlit jej bude složitý.
hlavy světa plány mají,
už se delší dobu znají,
vše v tichosti a potají,
jakože se neznají.
média jejich silná zbran!
tak se tomu branˇ!
co máš vidět uvidíš,
zbytek ale nezjistíš.
jedenáct a devět,
to dobře promyšlený plán,
ale mi to zjistily...
stál mocný pán...
není jeden,
ale více,
chci říct statisíce,
pijou svět jak pijavice.
všichni slepí nevidíme,
pitomě jen pohližíme.
škola,práce,uplatnění
bez toho dnes není znění.
všechno nás to mení.
ten kdo nemá peníze-
automaty,drogy,vraždy
to je chvíle pravdy!
my se ale nevidíme,
na sebe jen nahližíme.
ten kdo pomoct potřebuje,
zase mě jen otravuje.
asi hodí lano horem,
hmmmm no a ? tak bude po něm.
korupce totˇ státní znak,
bohužel je to tak.
težký život člověka,
velká síla prokletá.
mohl bych psát dlouhé sloupce,
ale už se chíli konce.
asi jsem jen snil,
když jsem v dobré pomyslil.
v tu ránu jsem se probudil.



mír a lásku
Liborio
Autor Liborio, 26.12.2011
Přečteno 208x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí