Život není štěstí jen

Život není štěstí jen


 

Život není štěstí jen

ale někdy přinese  i zlý den

 

přinese nám chvíle, které  hodně bolí

kdy zdá se nám , že nás zlo

roznese v zubech po okolí

 

kdy zmizí v nekonečnou dál

každá naše jistota

že to co právě děláme

je správná  dobrá věc

 

proto musí naše mysl i náš zrak

radši koukat do oblak

 

tam prý se jiný život žije

a nenávist a zlo se nepěstuje

 

Tam žije Bůh, který dobrý je

A všechny lidi miluje

 

Miluje mne i tebe

a

připravil pro nás nebe

 

kde budeme jedou žít

když budeme lásku

na zemi již  ctít

 

když zde budeme jen správné  konat

a na nic si nestěžovat

 

proto

druhým lidem musím o něm říct

aby nás tam bylo víc

 

aby nebe už zde na zemi bylo

a dobro konat se nám zalíbilo

 

proto již  vím kde ty i já

můžeme spolu pomoc  hledat

a  to v nebi na nebesích

kde sídlí dobrý, hodný Bůh ,

který pomůže nám zaplatit každý náš dluh

 

dluh dobra, lásky,

které zde na zemi máme a zatím ho nekonáme

protože zatím oči k nebi nezvedáme

 

ale až  ho jednou poznáme

pak  pustíme  si ho do srdíčka

 

a v něm nám láska , dobro bude žít

a kousek do nebe pak už jenom budeme mít

 

a v nebi  se   sním pak budeme jednou smát

a jako malé dítě  si s ním  radostně i  hrát

 
Autor jiří slunce, 26.12.2011
Přečteno 304x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí