démoni hulili

démoni hulili

Anotace: -

.
tentokrát vysvětlivky dopředu
Démoni byla rocková kapela
z časů kolem plus mínus
maturity a hrála kdeco
v repertoáru dneška
jenom vykopávky
ze šutrů mezi
synkopami
kolem křesla
když cédéčkem
nebo hlavou hrají
Shocking Blue
Uriah Heep
Nazareth
a jejich
interpreti
Démoni z Malína
(to sem si nevymyslel
ztama opravdu byli
a pak hledej pro rytmus
něco lepšího !!!???)
tož tak ...
.
.
.

hvězda nic nemá
a když padá
hledá stín
vždyť
je to
mami
pravda
na karneval
v sobotu
přijedou
démoni
a ségra
není ještě
plnoletá
neboj se
nekouří
a dávám
na ni
bacha
a ségra
ta kráva
už dávno
do sklípků
ve plíci
hulila
skoro
přede
všemi
a potom
pod křídla
do nebe
promiň
mami
.
Autor a_tao, 27.12.2011
Přečteno 237x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Petře,
jen si znova přečtěte
Vaše vlastní slova.

Mimochodem
nevzpomínám si
že jsem Vám někdy
nabídnul tykání.

Ale budiž.

30.12.2011 23:16:45 | a_tao

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí