Pochod syčáků

Pochod syčáků

Anotace: ...

Lesem se plazí parta syčáků
Zmije, slepýš a užovka
Na stromech visí cáry z padáků
A na cestě rozšlápnutá růžovka

Jelen se podrbal za uchem
A pak se samovznítil
Snažil se uhasit lopuchem
A starý velký dub od něj chytil

Obézní veverce už došly zásoby
A to je teprv listopad
Tak čeká na Santu a na soby
Na zázrak či na nápad

Pomatený paragán pobíhá lesem
Sbírá, co zbylo z jeho padáku
Ruplo mu v bedně, les plete si s plesem
A utápí se v tomhle lesním cajdáku

Tak takhle se žije syčákům z mýtiny
Snídají červený muchomůrky
Maj po nich tyhlety výborný vidiny
Na večer vracej se do komůrky
Autor agnes..., 28.12.2006
Přečteno 250x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře

Rozhodně si za originalitu tu stovku zasloužíš!
Pěkné

29.12.2006 10:37:00 | kruppe

To je naprosto parádní... =D Ale mám pocit,že by sis tam měla něco opravit....však ty na to přijdeš... ;-) Jinak se tetelím ještě teď...fakt paráda! :-D

28.12.2006 13:28:00 | Ithaka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí