Snad: nevím?

Snad: nevím?

Anotace: -

Anotace: Nevím co to je, myšlenka, úvaha nebo něco jiného. Prostě něco.

 

Světlo na konci tunelu?

Nebo tunel na konci světla?

 

Odehnán od jídla,

odehnán od tepla.

 

Zde poletují dvě šídla!

Plác! a jsou tentam.

 

Tunel na konci tunelu?

Nebo světlo na konci světla?

 

Kde je chléb? A těsto,

které jsem včera hnětla?

 

Stejně jako město,

bombardéry zaniklo.

 

Konec na tunelu světle?

Nebo světlo na tunelu konci?

 

Zmatek, směsice nečistot.

A stejně skončím v pekle!
Autor Rezkaaa, 27.12.2011
Přečteno 254x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí