Hledání na nejméně...

Hledání na nejméně...

Anotace: Večer je všechno jiný.

Klást nohu před nohu,
ras,dva
a večer sedět na klepadle,
v oknech stínohra
a hledat na nejméně
a nikdy zvadle.
Život je kravina, co stojí za psaní
do písku nohou vod stolu,
když není nadání,
vždyť nechci nahoru.
Autor Honza Vašek, 28.12.2006
Přečteno 258x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Život je kravina, co stojí za psaní
tohle mě opravdu nakoplo, dík za to

02.01.2007 12:44:00 | Trdlo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí