...a zase zpatky...

...a zase zpatky...

Anotace: -

°°°

 

Snad jen snový dotek andělský

Snad hvězdný prach se snes´

Tebe držel jsem v svém náručí

Kdos´ z nás (a možná oba) Ta dvě slova hles´

 

Snad jen mávnutí andělských křídel

Snad na krku Tvůj horký dech cítím

Jsi to Ty, koho za ruku jsem držel?

Jsi to Ty, koho svým srdcem vidím?

 

Snad jen snový dotek anděla

Snad hvězdný snes´ se prach

To ruka ruku protkala

Už opravdu jen v mých snách

 

 

°°°
Autor Druza, 28.12.2011
Přečteno 240x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí