Stromy ... jako Ty a já...

Stromy ... jako Ty a já...

Anotace: -

°°°°°

 
Osamoceny

Uprostřed louky stojí

Vánkem rozvlněnými listy

Navzájem se zdraví

Když vítr větve rozhýbá

Obejmout

Nebo alespoň dotknout se snaží

Ač kořeny prorostly

A dávno již se propletly

Nedostane se jim objetí

Ač mízu společnou

Mnoho jar již mají

Nikdy si své koruny

Nepohladí

Ve svém tak blízkém

Souznění

Zůstávají sobě nekonečně

Vzdáleni

 

 

°°°°°
Autor Druza, 28.12.2011
Přečteno 243x
Tipy 2
Poslední tipující: Rootness
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dokonalý

02.01.2012 12:42:11 | Rootness

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí