Návrat

Návrat

Anotace: -

Spočítám pihy na těle

Co leží na bílém sametu

Přejedu jazykem po čele

Sliny stvoří tam kometu

 

Těla jak panáci hadroví

Touhou pevně přibitá

Čekají v pevném objetí

Až extází obou vysychá

 

Touha je krásná

Touha i bolí

Touha je cukr i bič

Touha je krví i solí

 

Jak nádherné jsou chvíle

Posvátné tisknout se k sobě

Chvíle spojení těla i duše

Jak v zimní tak v letní době
Autor Dao de, 28.12.2011
Přečteno 261x
Tipy 3
Poslední tipující: tato22, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

čus - PF2012!
a zvu tě na libres.cz

06.01.2012 14:35:08 | Romana Šamanka Ladyloba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí