Klokan Vendelín

Klokan Vendelín

Anotace: -

Skáču si to po dálnici čekám těžkou opozici

Jen všude kolem mě valící se auta

Toš jak k tomu dojde klokan z NASA

 

Utekl si prej z ohrady a teď hopsá po dé jedničce

Troubili na mě prudce, že prej nemam ani ruce !

A co teprve dálniční známku, tu jsem jim strčil do zámku

Když skáču 80 tak je to prej málo, ale 120 kapoty se probýbají

 

Jsou to ale divní ti lidští protinožci, říkám si než dobrzdí kamión

Jen10 palcůode mě zastavil, toš sem si pak zase poskočil

A tak po par dnech jak už jsem vyzkoušel českou policii

Skáču si to zpátky do ohrádky paničky, kde jen teplo a láska čeká mne.
Autor R0ck, 28.12.2011
Přečteno 328x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí