milióny vět

milióny vět

Anotace: -

milióny vět
... mezi boky hvězd ...


milióny vět
a dávnou znělkou
do dlaní zpaměti
písmenka jdou
zase chvilku
milióny let
nesmělé mezery
zmalované bělkou
do snětí s plameny
a ta divná vědma
předtím nikdy
ani potom
neuměla
násobilku
a dýžet milióny
zkoušely škvírkou
až za sebou nechaly
modlitby čarodějů
svírané na zemi
mezi boky
hvězd


.


.


.


.


.


pokročilí čtenáři Him
nehledají u Nazareth
a převlékají Kabáty
pýo Depeche Mode
a pro blby dýžet
ostatním kdeco
zachutnalo

Autor a_tao, 28.12.2011
Přečteno 293x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí