Miluju...

Miluju...

Anotace: -

Miluju, když tvé oči zahlédnu,

do hypnózy hned upadnu...

Miluju, když se krásně usměješ,

mnou jako vlna rozkoše projedeš...

Miluju, když říkáš "mám Tě rád",

bohužel jen jako kamarád...

Miluju, když cítím tvou vůni,

topím se v ní jako v tůni...

Miluju, když Tě mluju,

vůbec toho nelituju...
Autor moncik94, 28.12.2011
Přečteno 274x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí