K NOVÉMU ROKU

K NOVÉMU ROKU

Anotace: -

Lidu služba a stráž


dříve malá reportáž


Hlášení z rozhlasu


-Se smíšeným počasím i pocity se budeme se potýkat nejen dnes, ale pravděpodobně až do poloviny ledna.

-Pozor na křižovatce „U Anděla“, kde zachraňují záchranáři záchranáře.

-Žijeme stále lépe. Patříme mezi přední země na světě … ale přesto často podléháme neskrývané sebelítosti.  Lítost = sobectví. To v sobě skrývá i závist. K zamyšlení?

 

K novému roku

Příprava

Důvod až k dojetí

Přežili jsme buď sami

nebo někdo i v objetí

11 let dalšího století

 

Na nový rok se praví

a tradice také velí

pro zlepšení zdraví

naši milí drazí

vykoupat se nazí

 

Ne v nějaké stoce

nebo jen v potoce

ve znečištěné řece

ale v moři přece

 

Tak se bojím chladu

žraloka i vorvaně

že podmínku kladu

vykoupu se maně

doma ve své vaně

 
Autor RU 82, 29.12.2011
Přečteno 224x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí