Bez jména

Bez jména

Anotace: -

Význam snů ti vysvětlí snář...

Ale kdo ti dá návod na jeho gesta a slova?

Už nějaký čas víš,že on je sedmilhář

Tak proč pouštíš si ho k tělu znova?

A kdyby jen k tělu...i srdce si jeho jméno tluče v tichých baladách

Ty se zas v topíš v něm a v těch svých náladách..

Pro jedno nepatrné spojení rtů si hlavu ztratila.

A strašně lžeš,když tvrdíš,že ráda bys to vrátila...

a že ho ve svých očích chceš mít za přítele...

Jenže po kamarádech se netouží a netahají se do postele

 

 

 
Autor Rootness, 29.12.2011
Přečteno 304x
Tipy 5
Poslední tipující: Eru Alonnar, gallatea, Isquieasuus
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí