Mám tě rád

Mám tě rád

Má touha stoupá a víra pomalu klesá.

V nás dva. V náš společný svět.

V neznámých adresách na bílých klávesách

zazpívám pár milostných vět.

Ve stínu kapradí nás jemně pohladí

to slunce, to plné života mládí.

 

Mám tě rád a toho se dlouho nezbavím.

Mám tě rád a snad se z toho uzdravím.

Mám tě rád a k nebesám modravým.

Koukám a čekám, až se tichem zaplavím.

 

To ticho přináší černo a stesk.

To ticho už nemá žádný lesk.

To ticho mě těžce ubíjí.

To ticho lásku jemně zabíjí.

 

Mám tě rád a doufám v lepší zítřek.

Mám tě rád a žádnou jinou z mnoha dívek.

Mám tě rád a věnuji ti několik básní sbírek.

Já vím, že možná jsem jen v tomhle snílek.
Autor Richard Ježek, 29.12.2011
Přečteno 336x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí