Valčík na rozloučenou ...

Valčík na rozloučenou ...

Anotace: -

 

 

Vše tone v tmách

Umělého dýchání

S masáží perníkového srdce

Na zdupaným trávníku

Záchranářů světa

V maskáčích života

 

Tóny tmy

A jisker samoty

Spolu s nadějí

Co měla umřít poslední

V řadě dní

Tápavých kroků batolat

Která se nikdy nenaučila létat

 

Nad realitou prolitou

Ve výčepu času

Do krve a do dna

Transfůze snů ...

 

****************************************************

Comment pro  „chroust17“   dílko   „Prasklé  ,.... „

 

*
Autor HarryHH, 29.12.2011
Přečteno 458x
Tipy 4
Poslední tipující: jenommarie, tato22, Marsinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Transfúze snů..hmm :-) Tak některé lze mít

11.06.2020 14:52:14 | jenommarie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí