Malá mořská víla

Malá mořská víla

Anotace: -Báseň na obrázky klubu snílků

Báseň na obrázky klubu snílků


Asi žiji ve snech,
a probouzím v bolestech
bez tebe.
Být tak malou mořskou vílou
a zpívat v doprovodu šumění moře.
Hrát na flétnu a hluboce se dotýkat
nejenom svých snů, ale i těch tvých...
Nechci plout v zapomnění
na moři svých slz...
(možná i těch tvých...)
Představit si tvůj dotyk
na své chladné kůži.
Pořád jsi můj zachránce s křídly.
Srdce čisté a silné,
dokážeš mě odnést do krajiny snů,
jako okřídlený Pegas s krásou anděla.
Nepatříš do pekla,
snaž se udržet nad svým životem
kousíček nebe.
Nikdy nechci ztratit můj anděli
tebe!


Autor Labanda, 29.12.2011
Přečteno 901x
Tipy 1
Poslední tipující: Mates.21
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Po velké odmlce se vracím zpět a mezi oblíbenými autory nacházím krásná dílka,která mrazí i hladí a tohle určitě patří mezi ně-nádherné...

14.07.2012 15:34:42 | Mates.21

děkuji :)

20.02.2013 15:39:44 | Labanda

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí