Bezmoc

Bezmoc

Anotace: -

S bezmocí nemůžu,

cokoliv udělat,

krev ve mně vaří,

chce se mi nadávat.

 

Všechno má míru,

tu mou již přelila,

a tohle věru,

šeredně přehnala.

 

Stáhni ty drápy,

seč na to doplatíš,

jsou jiní chlapi,

od mého ruce pryč!

 

Možná že hysterická,

scéna se může zdát,

však její stará hra,

mě začala srát.
Autor Gringer, 29.12.2011
Přečteno 247x
Tipy 2
Poslední tipující: Sharpiod
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí