LOUČENÍ SE STARÝM ROKEM

LOUČENÍ SE STARÝM ROKEM

Anotace: -

Z deníčku             23. 12. ´11

Letošní štědrovečerní tabule

bude bohatá pestrá zejména

Z havarovaného kamiónu máme

chutná slunečnicová semena

 

Loučení se starým rokem

Sbohem starý roku!

V mezích možností

dobou nejen pokroku

mnohých "novostí"

 

Se starým rokem

krok za krokem

před jeho skonem

rozlučme se honem

 

Děkovat za rok života

nenacházíme ani slova

Snad jen abychom mohli

napřesrok děkovat znova

 

Zdravím tebe i tě

Ač to nikdo neřek´

verši cvičíš mozek

Hbitě proti senilitě

 
Autor RU 82, 29.12.2011
Přečteno 258x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí