Dohořívám

Dohořívám

Anotace: -

Za horkými slzami a párou jsem se skryla
a sama si vybrala
to prázdno po svém boku 

Z loketních jamek jsem nabírala svou žilní krev
a rozdávala ji na potkání jako úsměvy 

Nohy jsem oblékala do neprůhledných punčoch
všech barev studené 

Hledala krásu ve svém odrazu v zrcadle
na zakouřených záchodech tanečních sálů
a nepřesvědčená se vracela ke svalnatým mužům
pro které nebyla jediná 

Usínala jsem sama s dotykem jejich rtů na své tváři,
vybrala jsem si být kamarádkou
a na své tělo nechala sahat už jen doktory 

Zkřehla jsem jak panenka z porcelánu
a zahodila pudr dodávající zdravou barvu 

Z okna kavárny jsem pozorovala
jak na chodníku dohořívá cigareta
a přála si stát se tím popelem 

Dřív nebo později dohořím
Autor jitro, 30.12.2011
Přečteno 280x
Tipy 4
Poslední tipující: Bernadette, její alter ego
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ahh to je úžasné :)

03.01.2012 16:14:57 | Bernadette

panebože...

02.01.2012 21:37:21 | její alter ego

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí