Rande

Rande

Anotace: Jedna malá básnička o nebezpečí, které může čekat na děvčata.

Sjednalo si děvče schůzku,
v parku u tří laviček
Celý den se pak těšilo,
na tu spoustu hubiček

Byl to mladík dobře rostlý,
tělo vám měl samý sval
Přitiskl ji, žhavě zlíbal
a potom ji prachy vzal
Autor Psavec, 29.12.2006
Přečteno 335x
Tipy 2
Poslední tipující: PIPSQUEAK
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí