Přiopilá

Přiopilá

Anotace: -

Na spodku skříně
v docela malé krabičce
vzpomínky na lásku,
která zemřela,
upadají i ty vzpomínky do ztracena

Nedá se říct
jestli je pravda
aktuální potíž
nebo jen kýč
staré rány

Nedaří se mi
nevzpomenout si na pocit
odloučení a štěstí,

ale taky vím,
že teď bych měla být
asi spokojená,
a já si jsem docela jistá,
že jsem našla svou vysněnou vůni lásky

..
Autor Traci, 31.12.2011
Přečteno 255x
Tipy 2
Poslední tipující: Vendetta
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí