V restauraci U Tří...e)

V restauraci U Tří...e)

Anotace: ..na silvestrovskú notečku

V restauraci U Tří vlků
věčně měl jsem sucho v krku
bývalo tam často živo
za pivem jsem dával pivo
Panáka též někdy vložil
a vždy po něm hned jsem ožil
když jsem stavěl na stůl sklinku
už jsem zapaloval špinku
Zahuleno tam vždy bylo
platíval jsem víc jak kilo
drobné jsem vrchnímu nechal
po půlnoci domů spěchal
Divil jsem se potom ženě
proč se tváří rozlobeně
když se v tomto stavu vracím
Vždyť zbytečně neutrácím!
Autor Heron, 29.12.2006
Přečteno 213x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

asi jsem čekala na tu notečku víc legrace nebo zajímavostí.

29.12.2006 12:42:00 | Miskitka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí