Marnost

Marnost

Anotace: -

V hluboké osamělosti žiji,

vlastně nežiji, jen přežívám,

s pocitem marnosti se biji,

jen pomíjivé radosti zažívám.

 

Samota stala se mi přítelem,

a nicota věrným stínem,

už je mi to dáno ortelem,

bytí své naplnuji splínem.

 

Procházím se noční ulicí,

jen já a můj tichý stín,

vysoké lampy ostře svítící,

hasnou, pod pocitem mým.

 

Mihají se přátelé

a mihají se smíchy,

co bylo, není veselé,

bloudím mezi tichy.

 

Jak pomíjivé štěstí je,

a čisté city se špiní,

citlivost někdy zabije,

ty,co jsou prostě jiní…
Autor handour, 01.01.2012
Přečteno 235x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí