Nevinná dívka

Nevinná dívka

Anotace: -

Vraždou osud zpečetěný
měla dívka nevinná,
nedorostla však do ženy,
pohřbila ji rodina.

Proč však dívka stále milá
tento zlý čin provedla?
Průvod před ním rakev bílá
jenž na zem lehce dosedla.

Rakev klesá do propasti,
klesá do černé jámy,
zaplakali všichni hosti,
posmrkávají dámy.

Stále tu však je a byla,
otázka proč zabila,
proč si život taktéž vzala,
přec byla dívka rozmilá.

Odpověď je věčně skrytá,
kéž by skrytou zůstala,
rakev květy je zakrytá,
klidu dívka dostala.
Autor Kostrant, 02.01.2012
Přečteno 264x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí