nemoc

nemoc

Anotace: ...

vím že už je zas tady
vím že žárlíš,
když postává za dveřma
a čeká na mě.
vím že žárlíš,
když ti mě bere
nadáváš ji do mrch
a v kapsách mi hledáš
její navštívenky

vím že to bolí,
když se vracím od ní a mlčím,
když mám pokousaný rty
smíchaný sliny s jejíma
pocuchaný vlasy
a její pach po svym těle

prosím přivaž mě a ucpi pusu
ať ji nezvu dál

já nechci
Autor kulishak, 29.12.2006
Přečteno 340x
Tipy 1
Poslední tipující: Jahudkka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

kdyz sem cetla tvou basen, tak sem hltala kazdy sluvko... je uzasna

29.12.2006 18:43:00 | nonick

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí