Mít rád

Mít rád

Anotace: Prostě láska

Mít rád I.

Když odhalíš děvče mě svou duši
pokud čistá je uvidíš, jak srdce mi buší.
Nech mě v tvých očích volně si číst,
ať slova co tě na srdci pošimrají mohu ti říct.Mít rád II.

Pohlédla na mě láska
a za ní tahle chytrá kráska.
Její oči přitáhly mou pozornost
a já přestal uvědomovat si přítomnost.

Co udělal se mnou pohled tvůj?,
že třese se celý život můj.
Srdce mi buší,
tak jak v lásce se sluší.

Prostě zamiloval jsem se do tebe,
že nemyslím už ani na sebe.
Ta tvoje energie mě přitahuje,
ale zároveň i oddaluje.

Vím, nemůžu tě mít
a z jednoho poháru s tebou pít.
Ty mě zkrátka nemiluješ
za to s jiným si život otravuješ.

Miluji tě a doufám,
že láskou k tobě si moc netroufám,
ale i přesto si tě z hlavy musím vyhnat ven,
aby už skončil tento krutý sen.


Z Bohem tvůj mučedník!!

Mít rád III.

Den se k večeru blíží
a oči mé na tebe vzhlíží
srdce se naplňuje
mysl vyčišťuje.

Pochopil jsem, že nesmím tě milovat,
ale pouze v tichosti obdivovat.
Toho jaká jsi si cenit musím,
vždyť obraz tvůj v srdci svém nosím.

Díky tobě už mám obraz o ženě svých snů,
ale než jí najdu, to potrvá pár dnů.
Neboj, že špatné mám o tobě mínění,
ne to ne, teď už mě inspiruje vědění.

Mít rád VI.

Hledal jsem lásku tvou
a místo toho našel jsem jinou,
kde stal se háček?
že ujel mi vláček.

Místo, abych tě obdivoval
jinou jsem miloval.
Teď líto mi to je
a srdce mé bolestí bije.

Že tobě jsem ublížil
a před jinou se ponížil,
jak jen mám vrátit čas,
abych s tebou byl zas.

Ale pochop, že cítil jsem k ní pravou lásku
a ber to jako dvou srdíček srážku.
Jenže srazilo se jen to moje
a s očima plných slz odešel jsem do pokoje.

Bylo to velké dilema,
ona okouzlila mě očima modrýma.
Měla dobrou filozofii, která tykala si s mou
a já cítil, že s ní netoulal bych se tmou

Ale už je to pryč,
tak buď zase se mnou a nepleť na mě bič.
Odpusť mi prosím ten úhybek
a radši dej mi z lásky polibek

No zkrátka omráčila jsi mě svým půvabem
a co navíc? ještě dokonce i rozumem!
Začínám se neovládat
vedeš mě k šílenství, musíš mě chápat!

Jen tobě teď, rozhod jsem se lásku dát,
nesmíš mě odmítat, vždyť tě mám tuze rád.
A na kolenou prosím lásko tebe,
abys jako dar mi dala „sama sebe“!
Autor Rasetyn, 29.12.2006
Přečteno 291x
Tipy 2
Poslední tipující: maliska
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí