Mrtvá zahrada

Mrtvá zahrada

Anotace: -

 

Stromy bez listí

země s trávou zpuchřelou

břečťan zeď čistí

rukou svou zteřelou

 

jeho zbytky šinou se k zemi

šedivé tlející podsadě

ptačí zpěv chybí mi velmi

v mrtvé zimní zahradě

 

ani ruská vlaštovka nekrákorá

nelibozvučnou melodii

královna zima je chorá

topí se v inverzní agónii
Autor Kubino 2, 03.01.2012
Přečteno 369x
Tipy 1
Poslední tipující: ten v koutě
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí