PRVNí DíTě

PRVNí DíTě

Anotace: -

až bude klid a tma
to budeš Ty jen má
na společné posteli
to kdyby oni věděli
budeme se milovat
přirození spojovat
a dýchat rytmycky
je to přeci magický
a teď jako na váze
blížit se k nadváze
tak a za pár neděl
vždy jsem to věděl
nebudeme jen dva
jeji jméno Valinka
bude naše malinká
Autor vaal, 03.01.2012
Přečteno 215x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí