Když se probudím

Když se probudím

Anotace: -

Jemnost zahalila tělo a to se vpilo v mysl,
najednou nezáleží, zda dává všechno smysl.
Déšť bubnuje do oken, vítr zlehka zpívá,
a v zranitelném snění duše pobolívá.

Čas vzal všechny naděje, plány také klišé,
budoucnost křídou maluje a v ucho šeptá tiše.
Roky nejsou zlomové, hranice jsou lží,
a jistoty silou zpevněné se lehce rozdrolí.

Místo krve prázdnota, místo dechu mrazení,
ta nekonečná nicota, se stále k dobru nemění.
Zoufalství se usmívá, víra z dálky mává,
a krok v cestě životní, pořád zakopává.

Únava je parťákem, problém záda hlídá.
A světlo na opačné straně, teplo připomíná.
Zpětné kroky navrátím, to už dávno vím.
To svět mi připomene vždy, když se probudím.
Autor Analisieren, 04.01.2012
Přečteno 262x
Tipy 2
Poslední tipující: kaktus
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí