Vaří se mi

Vaří se mi

Anotace: mozek

Jsem řízená střela křižující oblohu
před dopadem
a marně hledám
v marastu všedních okamžiků
pár záblesků radiace

Jsem vojín vyslaný do boje
průzkumník uprostřed cizích vojsk
v hledáčku mojí zbraně
jen mihotání slunce dává mi znamení

Rozkazy z ampliónů
řvou písmena do mýho mozku
Jsem osoba s číslem 00272735
průkazka a pár bot obnošených
Autor Kamikadze, 29.12.2006
Přečteno 303x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí