Dejme volům vale

Dejme volům vale

Anotace: -

Když na dně stojíme, tak není třeba stoupat,

Jen ohnem se a zas se budem doufat,

že zázrak co stále nepříchází,

nás spasí od nesnází a jednou půjdem dál.

Vždyť ještě to jde dolů,

ohnout hřbet před partou volů, co vede tenhle stát.

A tak trpět budem dále,

v tom potemělém sále,

kde čekat budem stále,

na slavný návrat krále, co v svatém Vítu spí.

 

Tak pojďme všichni spolu budovat svobodu,

a tu naší partu volů vynesme z hradu ven.

Už neklesejme dolů neb zamiřme na horu

a za hymny tónů, spasme naši zem.

 

A když se stáří dožijeme, zas si budem zoufat,

že měli jsme si trochu více troufat

a bojovat s tou neprostupnou hrází ,

co uvrhla nás do nesnází a už nemůžeme dál.

Tak pojďme všichni spolu,

linčovat tu partu volů, co zruinovala stát.

Jinak krást se bude dále,

protože v potemnělém sále,

nebudem vidět stále,

že cenné klenoty krále, si každý může vzít.

 

Tak pojďme všichni spolu budovat svobodu,

a tu naší partu volů vynesme z hradu ven.

Už neklesejme dolů neb zamiřme na horu

a za hymny tónů, spasme naši zem.

 

 

Jen rohlíkem se opijem a ve lži se budem koupat.

Když lžeme si, tak jen se budem koukat,

jak mocipáni hnojem po nás hází

a ještě furt jim nedochází, co by se mohlo stát.

Že najdeme si Krále,

co rozsvítí v tom sále,

my dáme volům vale,

pak půjdeme dále a bude nám tu líp.

 

Tak teď pojďme všichni spolu prát se za svobodu,

a tu tupou partu volů vyhažme z hradu ven.

Nesmíme klesat dolů je čas jít na horu

a za hymny tónů, spasme naši zem.
Autor Hérakleitos, 04.01.2012
Přečteno 283x
Tipy 1
Poslední tipující: Sýkorka07
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí