VÝZVA LIDEM A SVĚTU

VÝZVA LIDEM A SVĚTU

Anotace: -

   (Mnohé už jsou v rozpuku)

    VÝZVA LIDEM A SVĚTU

domovům plných květů

Rozdávej obrazy kytic

Poděl se o hlazení duše

než zvadnou jednoduše

Není na tom zhola nic!

 

Kyticí, to jistě víš

nikdy nic nezkazíš

 

Květiny snad nemluví

lidé jim však rozumí

 
Autor RU 82, 04.01.2012
Přečteno 239x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí