Chlapec

Chlapec

Anotace: o chlapci,kterému ublížili

On,seděl na lavici při svitu měsíce,
on,tvář měl v dlaních a hřála ho svíce.
Byl to on,co psát básně mohl jen,
byl to on,co zlomené srdce měl.

Chlapec,co cítil se sám,
chlapec,co nikdy nic neudělal Vám.
A přesto jste ho odsoudili,předevšemi ponížili a na smolaře povýšili.

Avšak chlapče stůj,
můj život je tvůj.

Do rukou vezmi ho a neubliž mu,prosím.
Ceň si života mého,já ten tvůj v srdci také pevně nosím.
Autor DuDLíčeQ, 29.12.2006
Přečteno 282x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí