Moucha

Moucha

Anotace: Prostě si to přečtětě

Snažím se dostat ke slunci výš,
nechápu však, že Slunce to není,
toto světlo je mnohem níž,
světlo mé smrti, co krev mi pění,
když přilétám blíž a blíž.

Nic mě neodradí zkoušet to znovu,
ne protože chci, jinak nemohu,
nevím co je lampa,
jen Slunce znám,
řekněte mi co dělat mám?
Autor No one!, 30.12.2006
Přečteno 305x
Tipy 2
Poslední tipující: Nevinný ďábel
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hezké,poutavě

09.01.2007 14:58:00 | Marinne

woe filipe to je dobrý... mě se to fakt líbí!!

02.01.2007 18:18:00 | zewlakk

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí