Škola, základ života

Škola, základ života

Anotace: -

Co mě naučila školka?

hodně věcí...
mimo jiné . být společenská, bavit se, ale nevěřit každému...

Co mě naučila základka?

učit se, hrát pogy, najít si "nejlepší" kámošky, které většinou nejlepšími nezůstaly...

Co mě naučil osmiletý gympl?

učit se víc, spát míň, bavit se i s klukama, nacházet první lásky, lehce pít kafe, chodit do hospody, lehce pít alkohol, kouřit vodnici, po týdnu zapomenout vše, co jsem se učila na testy, psát seminární práce...

Co mě učí vysoká škola?

NESPAT, pít KAFE po hektolitrech, občas prostřídat s energiťákem, černým či zeleným čajem, jíst velice nepravidelně, téměř nesportovat, chlastat, bavit se hlavně s klukama, psát semestrální práce, které by se daly považovat za práce bakalářské, učit se na zkoušku na poslední chvíli a okamžitě po zkoušce vše zapomenout...
Autor B.a.r.b.a.r, 05.01.2012
Přečteno 238x
Tipy 2
Poslední tipující: Isquieasuus
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí