Kostky jsou vrženy

Kostky jsou vrženy

Anotace: -

Kostky jsou vrženy
mosty jsou strženy
zkáza ať na ženy
rozvodu chtivé

pod koly osudu drcen
zahnati obludu nenažranou
bráním se zlomeným srdcem
ohledy na ženy musí stranou

rozvod je posledním ze svatebních darů
má první sklenka v baru
opájen svobodou
znovu zas na nohou
nemám kam jít
Autor ten v koutě, 05.01.2012
Přečteno 255x
Tipy 1
Poslední tipující: tato22
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí