Pyrrhovo opojení

Pyrrhovo opojení

Anotace: -

Jaké bylo to překvapení,
srdce mé kamenné,
opět tluče - není.

Necítím však rytmy jeho,
leč nádherné pohledy duše,
krásy její.

Kéžby, a navždy v opojení...,
zatlučen hluboko háček,
tak lehké to není,
a z dálky jest - slyšet hřmění.

Kéžby, a navždy v opojení,
slyšet bylo by ono hřmění.

Ticho. Osamělé.
Šlo by milovat - jedině před bouří.

Jaké je to utrpení!
Srdce mé kamenné,
tluče - není.

 
Autor millamber, 06.01.2012
Přečteno 277x
Tipy 2
Poslední tipující: Radek.oslov.Šafárik
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí